RODO

foto

Inspektor Ochrony Danych Zasady

Inspektor Ochrony Danych Zasady ciągłości działania dla systemów informatycznych i Monitoring wizyjny a ochrona danych osobowych - wymagania RODO, wytyczne UODO, wnioski z kontroli. RODO to pierwszy akt prawny, który w sposób przystępny wiąże zagadnienie monitoringu wizyjnego z regulacjami o ochronie danych osobowych.

Kategoria: RODO
Dodany: 2020-05-27
Komentarze: 0

Zobacz więcej ...

foto

Komentarz o ochronie danych osobowych dla

Komentarz o ochronie danych osobowych dla Straży Granicznej. Wykaz ważniejszych aktów prawnych. Wykaz ważniejszych norm z zakresu bhp. Normy pomieszczeń pracy. Temperatura pomieszczeń pracy. Natężenie oświetlenia elektrycznego w niektórych pomieszczeniach. a) we wnętrzach. b) na zewnątrz. Pomieszczenia higienicznosanitarne.

Kategoria: RODO
Dodany: 2020-04-08
Komentarze: 3

Zobacz więcej ...

foto

RODO 2020 Dopuszczalność przetwarzania

RODO 2020 Dopuszczalność przetwarzania danych osobowych w obszarze stosowanych środków nadzoru pracownika w działach kadr najczęstsze błędy, nadinterpretacje, zbędne dokumenty i procedury dla zaawansowanych. Od przeszło roku obowiązuje RODO. Od tamtego czasu urzędnicy również przedsiębiorcy stykali się z wieloma absurdalnymi sytuacjami związanymi z ochroną danych osobowych.

Kategoria: RODO
Dodany: 2020-02-28
Komentarze: 1

Zobacz więcej ...

foto

Szkolenie centrum monitoringu wizyjnego

Szkolenie centrum monitoringu wizyjnego grafika stanowi serce każdego dobrze zorganizowanego systemu bezpieczeństwa. Od jego właściwej organizacji zależy skuteczność i efektywność pracy operatorów monitoringu. Współczesne centra nadzoru wizyjnego zaczynają wykraczać poza swoje pierwotne przeznaczenie i coraz częściej zaczynają pełnić funkcję swoistych.

Kategoria: RODO
Dodany: 2020-02-18
Komentarze: 1

Zobacz więcej ...

foto

monitoring wspólny rodo Zdobycie umiejętności przeciwdziałania

monitoring wspólny rodo. Zdobycie umiejętności przeciwdziałania naruszeniom przepisów ustawy o ochronie danych osobowych poprzez poznanie nowej podstawy prawnej także środków technicznych jakie zapewnią bezpieczeństwo prowadzonej poprzez archiwistów dokumentacji pracowników oraz dokumentacji archiwum. Dodatkowo uczestnicy zdobędą umiejętność.

Kategoria: RODO
Dodany: 2020-01-14
Komentarze: 0

Zobacz więcej ...

Copyright © 2019 jak rozwiązać spółkę cywilną dwuosobową 2017